Història

La Festa Major de Gràcia és una festa jove en 2 sentits, per antiguitat i pel tipus de públic que freqüenta els seus carrers. Les Festes de Gràcia neixen en un petit nucli de població camperola, que al segle XIX experimenta una mutació extraordinària com a vila d'artesans, obrers i petits comerciants.

La Festivitat que es consolida a mitjans i finals del segle XIX, es va anar definint en un sentit més cívic que religiós, sota l'impuls de les nombroses entitats obreres i recreatives, com Ateneus o Societats de Ball.

La Festa de Gràcia

La festa

La festa de Gràcia proposa al llarg d'una setmana exposicions, activitats per als nens, tallers, activitats esportives, desfilades, actuacions de diferents artistes, dansa, teatre i molt més.
A les places del barri com la Plaça del Sol, i la plaça Rius i Taulet es podrà assistir a concerts de música jazz, rock i fins i tot música clàssica. Per als sibarites hi haurà també una part dedicada a la gastronomia.


Cada any milers de persones passegen pels carrerons estrets del barri ballant, bevent, lligant i divertint-se.
Tot i que els concerts solen acabar a les 2.00 am, la festa continua fins ben entrada la nit. Les Festes de Gràcia són una de les festes més acolorides i animades de Barcelona!

On menjar, sopar o prendre la primera copa?

Des www.fiestasdegracia.es et recomanem el restaurant HOLA MANITO, un clàssic de Gràcia.
Situat al cor de Gràcia (a 50 metres de l'estació de metro Fontana), HOLA MANITO, és un lloc on, a més de menjar excel lent, t'ho passaràs d'allò més bé.


Bona música, copes i la millor cuina mexicana és la promesa d'aquest local amb un ambient cool i divertit, ideal per reunir-te amb amics.


Hola Manito

Amb els seus famosos mojitos i margarides abans, durant o després del sopar, HOLA MANITO és també un lloc ideal per començar a escalfar motors.


DIRECCIÓ:

Gran de Gràcia, 167, Gràcia, Barcelona

COM ARRIBAR:

Amb Metro: L3 fontana
Caminant: 15 minuts des Plaça Catalunya

Horari:

Migdia: cada dia de 13 a 17h (no diumenges)
Nit: tots els dies de 20 a 0,30 h

ATENCIÓ: RECOMANEM RESERVAR TAULA.
TEL. 93 237 60 20

Indicant el codi fiestadegracia al restaurant, t´ obsequiaran amb un xupito de Tequila per persona. Festes de Gràcia.